Consultații telefonice despre nutriție, naturopatie, detoxificare și fitness

Multă vreme am ezitat să fac asta, dar cum există cerere în această direcție, am experimentat deja și funcționează bine, am hotărât să anunț oficial:

Ofer consultații telefonice (skype) despre nutriție, naturopatie, detoxificare și fitness.

Nu am niciun fel de acreditare în domeniu. Am scris într-un articol că Nu sunt nutriționist și că nimeni nu poate avea această titulatură. Știința a făcut foarte puține descoperiri în privința modului în care corpul uman reacționează atunci când asimilează diferite tipuri de alimente. Din această cauză este foarte multă ambiguitate în lumea dietelor. „Nutriționiștii” au sugestii diametral opuse, cum ar fi o dietă vegan high carb sau una low (no) carb. Avem dieta Dukan, avem 801010, avem McDougall, avem Atkins, avem sute altele. Toate sunt bazate pe studii clinice, doar că studiile sunt în mare parte copilărești. Studiază doar o fracțiune din datele ce ar trebui luate în considerare. Multe dintre ele sunt finanțate de industriile care au de profitat de pe urma concluziilor. Atâta putem la ora actuală.

De ce ar alege cineva să accepte sfaturi de la mine?

 1. Am o experiență raw vegană de 7 ani;
 2. Pe dieta frugivoră am avut multe transformări pozitive:
  1. am scăpat de zona zoster;
  2. am rezolvat problema acneei;
  3. am slăbit 20kg;
  4. am început să fac sport (alergare, ciclism, yoga, calistenice);
 3. Am citit zeci de cărți de nutriție, detoxificare și naturopatie; Pot explica de ce am ales acest stil de viață;
 4. Am o experiență de 14 ani ca profesor de chitară. Știu să mă fac înțeles într-o discuție unu la unu.
 5. Deși m-am apucat de sport la 37 de ani, pe o dietă considerată extremistă și deficitară, am avut rezultate decente la alergările la care am participat.
 6. Ultima mea „ispravă”, Postăvaru Challenge, n-ar fi fost posibilă, dacă nu eram într-o formă fizică excelentă în fiecare zi, fără excepție.

Nutriția trebuie văzută ca o latură dintr-un mod de viață. Poți vizita un nutriționist acreditat, pentru a întâlni un tip supraponderal și apatic. Ai putea accepta sfaturi de nutriție din partea unui asemenea personaj? E important să accepți sfaturi din partea unor oameni ce obțin rezultatele pe care le urmărești. Viața mea e expusă pe mediile online prin articole, poze, muzică, mesaje. Zilnic apar informații despre ce mănânc, unde călătoresc sau ce antrenamente am făcut. Dacă apreciați acest stil de viață, înseamnă că vă pot ajuta pentru a avansa în acest demers. Nu sunt un expert, dar probabil sunt mai experimentat decât mare parte din cei care mă urmăresc.

Dacă nu găsiți răspunsul la întrebările voastre în zecile de articole pe care le-am scris până acum pe blog sau dacă doriți sfaturi personalizate, consultațiile telefonice sunt o alegere potrivită.

Preț: 8 euro/ 30 de minute ;  15 euro/ 60 de minute

Formular de contact

[contact-form-7 id=”6″ title=”Contact form 1″]

10533172_273627439494232_3729004112008961398_o     1911967_230784413778535_1393349108_o

10385136_676568192398801_16

7 Comments

 1. Doamne ajuta!
  Am vazut intr-un raspuns pe care l-ai dat la comentariul unui articol de-al tau, referitor la vit D, ca mai nou iti procuri vit D vegana de la vitashine. Saitul este englezesc, eu nu dispun de carduri , ca atare nu inteleg cum as putea plati chestiile pe care le comand la ei, adica vitamina D, ca asta ma interseaza. Ai tu vreo alta idee? Multumesc i.

  • nu eu am spus asta ci un cititor. Caută pe google „vitamina d vegană” prin siturile românești. Trebuie să fie ceva. Dacă nu, faci un compromis cu cea din farmacie. E din lână de oi, deci nu e chiar așa un compromis enorm. Din lâna unei singure oi, zeci de oameni pot avea vitamina D toată viața. 🙂

 2. Salutări Căline !
  Felicitări pentru efortul uriaș pe care-l depui pentru a posta toate informațiile și experiențele de intelectual, muzician, om al Lumii, călător, om al naturii, yoghin, sportiv, vegetarian și fructivor și … lista-i lungă !
  Cu rușine o spun : abea astăzi l-am aflat pe Călin, am descoperit situl tău!
  Efortul pe care-l faci pentru acest site e foarte mare! Totul ce faci lucrând pentru site, este făcut pentru călătorii internetului, precum sunt eu, care « căzând » pe site-ul tău, să poată găsi o lumină, o revelație, un ajutor, un suflu.
  Astfel, am găsit pagini bune despre subiectul « post, post negru, etc ». Mulțam fain !
  Dar, Călin, multe pagini de pe site-ul tau sunt vide (empty) : apare numai titlul, însă fără conținut ! Așa e de exemplu ultimul tau post, de pe 6 ianuarie, « Vitamina D … », la fel și cel de pe 20 decembrie 2017, « Ce mănâncă un frugivor iarna ».
  Tot efortul tău e absorbit mișelește de vid, și noi rămânem în ignoranță !
  Precizez că folosec Chrome, și browserul meu e la zi (updated !).
  Toate bune, și să te citim bine !

Leave a Reply