Întrebări și Răspunsuri 001 – finanțare tropice, cu bicicleta pe DN1, cum inlocuiesc ciocolata

Salut
Încep azi un set de clipuri intitulat „Întrebări și Răspunsuri”. Voi răspunde la întrebările voastre în fiecare marți. Prioritate vor avea întrebările puse pe youtube.
Astăzi, întrebările au fost:
1 cum te finanțezi la tropice
2 cum e pe DN1 cu bicicleta de la Sinaia la Brașov
3 cu ce înlocuiești ciocolata.

fbcover

Haplea Fructaliu

3 Comments

 1. Ciao, Calin.
  Ma framanta o curiozitate: in raspunsul dedicat lui Oprea Florin, cel care intreaba cu ce sa inlocuiasca ciocolata, nu pomenesti nimic despre Carrube Powder, tradus “Praf de Roscove”.
  Este inlocuitorul perfect al prafului de cacao! Exista si variante Raw al acestui praf de roscove. Este delicios in fruit-smoothie, ai chiar impresia ca mananci (bei) o crema de cacao. Eu, una, o folosesc aproape zilnic , roscovele fiind o importanta sursa de vitamine si minerale (in cazul raw).
  Cred, prin urmare, ca Florin Oprea ar fi nespus de fericit sa afle ca va putea manca creme si mousse de “ciocolata” folosind pudra de roscove. Garantez eu: gustul este 99% identic cu cel clasic.
  Ai putea face o opera de bine… 😉

  • așa e, varianta cu pudra de carob e bună, dar trebuie găsite pudră de carob netratată termic ceea ce e greu. Am mâncat de curând carob întreb, pe care l-am fărâmițat eu și diferența e imensă față de cel pudră găsit în comerț.

 2. Eu cumpar pudra de roscove 100% raw, de la un magazin care vinde numai produse pentru crudisti: gustul e identic cu praful de cacao.
  Am mancat si pastai de roscove, cumparate in piata: dupa ce am inlaturat semintele dure, am mestecat in gura pastaia, era moale, dulce si buna, aveam impresia ca mananc o bucata de ciocolata.
  Probabil sunt diverse specii de roscov (pom)?
  Oricum, eu zic ca pentru cine vrea sa renunte la cacao si deci la ciocolata, ideea cu carob powder este ideala, raw sau ne-raw -cel putin pana se dezintoxica de drog.

Leave a Reply