Hai la tropice pentru 10 zile – stil Haplea

Dacă-mi urmărești blogul, sau canalul youtube, probabil cunoști deja preocupările ce-mi modelează ritualul zilnic:

 • Cunoașterea minții, focalizarea ei prin meditație cu respirație;
 • Alimentația frugivoră, bogată în fructe și legume neprocesate, proaspete, coapte și întregi;
 • Activități fizice plăcute, potrivite pentru corpul meu: mers pe jos/alergare, yoga, exerciții cu greutatea corpului, ciclism;
 • Relocalizări pe termen mediu în paradisuri tropicale, pentru o vreme blândă, soare, plajă și cunoașterea altor culturi.

rai

Poate îți dorești să aplici unele idei găsite pe blogul meu în propria ta viață, dar întâmpini dificultăți din cauza rutinei zilnice în care ești blocat. Poate ești nehotărât și nu știi dacă acest stil de viață este pentru tine. Poate nu știi cum să aplici schimbările în mod practic.

Te pot ajuta cu un sejur de 10 zile în Sri Lanka. Cazarea va fi într-o vilă privată în răcoarea junglei, dar aproape de plajă. Vom medita împreună, vom face exerciții ușoare de yoga și de gimnastică. Vom alerga sau vom face plimbări lungi pe plajă, vom discuta despre spiritualitate, nutriție, călătorii, fitness. Vom mânca delicioase fructe tropicale.

piatadeduminica2b

Acest stil de viață este cel mai apropiat de paradisul pierdut, sau ceea ce grecii numeau Golden Age of Man. Vremea este blândă, nu pune presiuni suplimentare pe organism. Fructele sunt disponibile în abundență. Eficiența lor în a hrăni organismul este inegalabilă. Exercițiile fizice ușoare induc o stare de bine în organism. Corpul nostru este „proiectat” să se miște, nu să stea lungi ore pe scaun. Experiența total nouă va ajuta la focalizarea minții și poziționarea acesteia în momentul prezent. Dacă nu trăim clipa, nu trăim deloc.

barca

Detalii tehnice despre sejur:

Preț: 1500€
Perioada vizată pentru începerea sejurului: martie 2016
Durata: 10 zile
Locuri disponibile: 6 (3 cupluri) sau 5 (single)

Program:

6:00 Meditație
7:00 Yoga
8:00 Gimnastică – exerciții cu greutatea corpului
8:30 Plimbare/alergare pe plajă

19:00 Meditație

19:45 Discuții despre nutriție, spiritualitate, nomadism, fitness

Prețul include zborul cu avionul dus-întors București-Colombo; transferul de la aeroport în Hikkaduwa, cazarea, programul de trainning.

Nu include taxa de viză pentru Sri Lanka (30$);

yogaplaja

Acțiunea se va desfășura în Hikkaduwa, o stațiune turistică frumoasă din sudul Sri Lankăi. Hikkaduwa are o plajă enormă, lată de zeci de metri și lungă de peste 6km pe care te simți liber, nu înghesuit. Valurile mari sunt potrivite pentru surf, dar în larg sunt zone unde se poate face snorkeling. Aproape de Hikkaduwa este Galle, un oraș/port antic, cu un fort construit de Olandezi în secolul al 17lea. Pe străduțele orașului vechi se găsesc magazine de suveniruri.

Opțional, se pot face tururi prin împrejurimi (nu sunt incluse în prețul sejurului). Activități posibile în și în jurul Hikkaduwa:

 • vizită la incubatorul de țestoase;
 • snorkeling la sanctuarul de corali;
 • vizită la portul Hikkaduwa (pestriț și arhaic);
 • școală de scufundări;
 • școală de surf;
 • tratamente ayurveda;
 • vizită la muzeul Tsunami
 • viața de noapte e plină, cu multe beach baruri întinse pe plajă;

Doritorii sunt rugați să mă contacteze în privat pentru mai multe detalii.

Prin email:

email

Sau pe Facebook

https://www.facebook.com/calin.cyfer.3

Haplea Fructaliu

3 Comments

 1. Salut!

  As veni cu cel mai mare drag pentru ca imi place ceea ce vad in filmuletele tale si in plus imi ploua in gura de cate ori te vad mancat acele minunate fructe exotice:)
  Anul asta,oricat de mult mi-as dori nu am cum sa vin.
  Insa anul viitor,daca o sa mai propui o astfel de evadare,atat eu cat si sotia mea o sa facem tot posibilul sa reusim cumva sa strangem acei bani pentru a ne rasfata putin trupul si sufletul.
  Insa as vrea sa te intreb,pe langa acei 1500e ,cam de cat ar mai fi nevoie pentru mancare si pentru a putea vizita 2-3 obiective de pe acolo?

  Distractie placuta in continuare!
  Florin

Leave a Reply