Despre cosmetice naturale și plante săbatice cu Mihaela de la GrădinacuDragoste

Am fost pe Tâmpa în formula Oana, Dani, Mihaela și copiii ei. Mihaela are un blog în care vorbește despre produse cosmetice naturale și despre plante sălbatice. Au fost discuții interesante și am filmat o parte din ele. Ce zi frumoasă 🙂

;

soare-grup

Haplea Fructaliu

2 Comments

 1. Salut!
  Daca nu te superi, iti fac o sugestie. Am vazut ca folosesti inca pentru legarea sandalelor sistemul clasic, promovat initial de Steve cu Invisible Shoes. E mult prea complicat. Eu am trecut de multi ani pe un sistem mult mai confortabil. Vezi aici cum se face https://www.youtube.com/watch?v=YiC74GA8_kE Initial m-am temut ca ma va deranja snurul simplu. Nu e cazul. Te obisnuiesti foarte repede. Faci nodul odata si nu mai trebuie sa il desfaci, pentru ca nodul culiseaza si este foarte usor sa incalti si sa descalti sandalele. E si mai economic, pentru ca ai nevoie de mai putin snur.
  O varianta ceva mai estetica este sa tai snurul mai lung, dupa ce faci nodul infasori capatul o singura data in jurul gleznei, faci un nod simplu si gata. Sandalele capata un aspect de sandale romane, sotiei ii plac mai mult asa. Aceasta varianta are si un avantaj practic in situatia in care ti se rupe nodul la vreo alergare/drumetie departe de casa. Scurtezi snurul ad-hoc si iti continui alergarea/drumetia in varianta simpla descrisa mai sus.

  • Da, știu de ambele variante de care zici. Am șnur simplu la unele sandale foarte subțiri, făcute din covor de mașină. Iar alea se simt ca și cum ai fi în picioarele goale. Și astea de munte devin la un moment dat cu șnur simplu, când se rupe de mai multe ori și rămâne prea scurt să mai ajungă. O perioadă merg cu șnur simplu, apoi renunț și-mi iau altul.
   Varianta cu înfășurare pe gleznă nu mi s-a părut că-mi oferă o susținere mai bună, așa că am renunțat la ea, mai ales nu poți băga piciorul direct în sandală, ca în varianta mea de acum, ci trebuie să stai să legi. Dacă te uiți în primele mele articole despre sandale, e varianta asta, pe gleznă.
   http://hapleafructaliu.info/alerg-in-sandale/

Leave a Reply