Haplea Fructaliu

8 Comments

 1. cum ramane cu poftele?

  Eu am incercat sa renunt la cafea dar dupa o zi, doua, de fiecare data cand cineva isi face o cafea langa mine simt ca innebunesc si cedez. Pur si simplu sunt inconjurat de cafea si tot numai asta vad.

 2. Iti multumesc foarte mult pentur ideea ta de a inregistra aceasta marturie! Ma bucur ca am dat de site-ul tau. Eu sunt la inceputul reformarii dietei mele. Nu am avut suficienta tarie sa merg ami departe si sa caut solutii cand am intampinat greutati. Acum as dori sa pornesc si eu un post negru, numai cu apa si poate si ceai pt vreo 3 zile macar, dar ma tenteaza foarte mult 7 zile.

  Ma poti ajuta cu recomandari legate de acest post, te rog?

  Multumesc mult din nou pentru ca scrii si eventual ca imi vei raspunde!

 3. Poți sa ne povestești un pic de vitaminele necesare (despre care unii susțin ca le găsim numai in alimentele de origine animală).
  Poate într-unul dintre videourile următoare. Ce anume avem nevoie (neaparat) si din ce anume. In special B12 it’s very confusing ?
  Merci

 4. Salut! Odată cu schimbarea dietei ai întampinat ceva probleme digestive (balonare, gaze stomacale)? Eu sunt la începuturile veganismului și întâmpin astfel de probleme și ma gândesc ca flora stomacală nu s-a adaptat încă la noul tip de alimentație, dar e doar o presupunere. Păreri? 😀

  Thanks & keep on sharing your amazing adventure!

  • da, adaptarea florei e un răspuns, plus resturile de cereale, în special gluten, rămase prin intestine produc probleme. În timp aceste balonări vor trece și nu vei mai avea probleme, dacă mănânci încet, mesteci suficient și nu faci combinații neinspirate de alimente.

 5. Am cautat foarte multi ani un “leac” pentru acneea mea severa iar in urma cercetarilor, am dat peste multe cazuri in care mai multe persoane vorbesc despre tratarea acneei prin regimul vegan. Am incercat pe reprize sa consum exclusiv vegan dar nu am reusit pe perioade foarte lungi de timp. As vrea sa incerc pentru o perioada mai lunga pentru a vedea daca functioneaza si in cazul meu, dar e foarte greu la drum lung sau in anumite situatii. Tie cum ti-a schimbat viata veganismul ?

Leave a Reply