Alergare prin pădure pe frig și ceață – clip youtube

Așa arată o dimineață în alergare pentru mine. Nu contează că e frig, ceață, ploaie, important e să ieși cu oameni cu care te simți bine. Oana este partenerul perfect de alergare.
Caută-ți prieteni care să te stimuleze să te miști în aer liber, astfel nu va fi foarte greu să găsești motivația să ieși în fiecare zi.
Refă-ți resursele cu fructe proaspete de sezon.
Dacă ești undeva departe de pădure și aer curat, propune-ți o relocalizare.
Nu asculta chiar tot ce se spune în nutriția mainstream.
Muzica
Călin Cyfer- Say What You Feel,
Cocaine

Haplea Fructaliu

2 Comments

  1. Vorbind despre poluare, Brasovul are uneori aer extrem de poluat! Asta se intampla iarna, in perioadele cu presiune atmosferica mare, cand de obicei e ger si nu adie nici un pic de vant. In perioadele astea e inversiune termica, amplificata de ceata sau plafon f. jos de nori. Asa ca in depresiune se acumuleaza in aerul rece particule de la traficul auto, industrie si incalzirea locuintelor pe care unii o fac cu lemne. Nu recomand deloc alergarea in oras in perioadele asta! E de ajuns sa mirosi hainele dupa 30 min petrecute pe afara!
    Partea faina in perioadele astea e ca sus pe dealuri, de pe la 800m in sus e aerul este f curat! Ca sa nu mai zic ca e si mai cald… si de multe ori ajungi in plin soare deasupra plafonului jos de ceata/nori! Un imbold in plus pentru o alergare in padure!

Leave a Reply