Cum să scapi de mătreață

Problema mătreții nu se poate trata doar la exterior cu șamponuri sau alte loțiuni. Problema vine din interior și după ce este rezolvată, remediile exterioare pot doar să accelereze eliminarea mătreții.
Dar condițiile interne (blocarea organelor mari excretoare) n-au fost remediate, mătreața va reveni de fiecare data.

;

can-dandruff-cause-hair-loss

Haplea Fructaliu

2 Comments

  1. Salut Călin
    Tu vorbești doar despre cauzele organice ale apariției și formarea mătreții. Te asigur ca exista și o cauza mentala poate și emotionala care favorizează și întreține mătreața. Eu sunt exemplul care confirma acest aspect având în vedere ca eu sunt Vegan și frugivor peste 50% de app 4 ani. Intradevar s-a redus destul de mult de atunci, dar apare încă mai ales în perioade când sunt stresat sau afectat mental. M-ar interesa opinia ta în legătură cu, cauzele mental emoționale ale afecțiunii.
    Mulțumesc !

    • Cred că la tine au fost mai multe schimbări, la fel ca la mine. O schimbare mentală și una fizică, în dietă. Nu putem ști cu siguranță cât din cele două a rezolvat problema. Când suntem stresați tindem să mâncăm mai mult pentru că mâncăm fără minte, pierduți undeva în gânduri, iar mâncatul prea mult pune o presiune pe sistemele excretoare care trebuie să muncească mai mult. Bacteriile au și ele de mâncat mai mult. Și așa s-ar putea ca mătreața să fie favorizată. Posibil ca mentalul să fie factorul declanșator, dar mătreața se întâmplă în planul fizic 🙂

Leave a Reply